High-end Single Mast Lift Platform bruges i rengøringsindustrien.

Kontakt os:

Email: sales@daxmachinery.com

Whatsapp: +86 15192782747

"Nem en-persons læssefunktion, sikker fjernelse af støtteben og den skridsikre platformkonfiguration" har gjort Single Mast Aluminium Lift Platform populær i luftrensningsindustrien.

Først og fremmest gør indlæsningsfunktionen for én person det mere bekvemt for én person at arbejde.Det kan spare arbejdskraft, når du flytter aluminiums-arbejdsplatformen, og en person kan nemt skubbe udstyret til at flytte eller endda læsse bilerne, hvilket forbedrer arbejdseffektiviteten.

For det andet giver den skridsikre platform et sikrere arbejdsmiljø.Når personalet gør rent i stor højde, er det uundgåeligt, at der falder vand på platformen, og den skridsikre platform kan godt beskytte sikkerheden for rengøringsmidlerne på platformen.Samtidig kan Single Mast Aluminium Arbejdsplatformen også parkeres i forskellige højder, hvilket gør det nemmere for rengøringspersonalet at rense glas i forskellige højder.

Endelig er sikkerheden ved de aftagelige støtteben, at når støttebenene er monteret forkert eller er ustabile, hæves platformen ikke normalt, hvilket tilføjer endnu et lag sikkerhedsbeskyttelse til brug for personalet.

For at beskytte sikkerheden ved arbejde i højden, send venligst en forespørgsel til os!

endnu et lag


Indlægstid: 06-06-2022

Send din besked til os:

Skriv din besked her og send den til os